FM Group

Списък с всички налични аромати тук

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ ТУК

ВСИЧКО ЗА FM GROUP

FM Group е основана през септември 2004г. от човек, който отдавна е в парфюмерийния бизнес, неговото име е Артур Травински /главен изпълнителен директор на FM Group - Полша/, австралиец от полски произход. Той имаше една идея, една мечта за създаване на парфюми с най-високо качество, но да са достъпни за хората по целия свят.

Как е възможно това? 

Правилният партньор е залог за успеха в бизнеса. ФМ има три акционера : DROM, Perfand , FM World.

DROM е един от големите немски концерни за производство на етерични масла. Етеричното масло е основа на парфюма. Седалището на DROM е в Мюнхен, имат фабрики на 5-те континента и 80% от козметичните компании, които продават парфюми са им клиенти.


Какво означава това? Тези компании закупуват аромата от DROM и го предлагат под името на запазена марка. Същият аромат се ползва и от компанията Perfand, която не инвестира в реклама и това прави цената на парфюма достъпна за 90% от хората.

Според стандартите на парфюмерийната индустрия на пазара има : тоалетна вода 3% концентрация на етеричното масло; парфюмна вода - 8% и парфюм, който има над 16% етерично масло.

В случай, че държите на качеството, а не на луксозната обвивка, тогава вие ще останете очаровани от нашите продукти:

  • 100% еднаквост на аромата
  • направен от СЪЩОТО ЕТЕРИЧНО МАСЛО като оригиналът
  • 20% есенция на етеричното масло
  • от 10 до 16 часа трайност на аромата
  • опакован в кутия и шишенце като на снимката с номера!

FM World извършва логистиката и доставя продуктите на FM group в над 45 държави по всички континенти. Нашите парфюми са на основата на естествени етерични масла със сертификата от DROM.


Освен ПАРФЮМИ и продукти за лична хигиена ФМ предлага следните линии: декоративна козметика на основата на минерали, продукти за почистване на дома, функционални кафета и други продукти