Парфюми с феромони FM Group

Думата "феромони" идва от две гръцки думи и означава "носител на вълнение". По дефиниция, феромони са химични вещества, отделяна от животни и хора, за да повлияе на хората от същия вид, за да разкрие конкретно поведение. Хората произвеждат тези вещества чрез потните жлези на тялото.
Феромони са открити най-вече в потта, урината, слюнката и слуз.
Описанията на парфюмите с феромони са наистина примамливи.
Представете си, че ароматът който поставяте върху себе си Ви прави по атрактивни, интересни и привлекателни.
Какво ще кажете, ако този същия аромат може да Ви даде повече увереност и респект на работното място?
Представете си, че успехът на следващото Ви интервю за работа може да се постигне само с няколко впръсквания от любимия Ви парфюм.
Но действат ли наистина феромоните?
Феромоните не са магия. Феромоните няма да превърнат притеснителен човек в центъра на купона. Няма да превърнат идиот в приятна личност, и няма да накарат другите хора да правят нещо, което не желаят. Но те определено имат впечатляващ ефект. 
Феромоните са ефирни, безароматни съставки, които са отговорни за невербалното общуване. Действат на подсъзнанието,  увеличавайки привлекателността и самочувствието, а също така улесняващи интерперсоналната комуникация. Струва си да бъдат използвани преди среща или друго важно събитие.
Феромоните ви дават уважение, почит, самочувствие, и са чудесен начин да подчертаете властта си.  По същата причина те са толкова успешно използвани от политици, от хората, които заемат високи позиции, дипломати, по време на бизнес срещи, семинари, и където е важно да се подчертае значението на това, което казва. Tайно оръжие, спомагащо естествения sex appeal.
Феромони може да бъдат незаменими за хората, които работят с клиенти. Използването на феромони от хората ги прави по-надеждни при изпълнение на задачите, отколкото в случаите, които не са били използвани парфюми с феромони. Подходящи са за някои хора, които се смятат за невидими и искат да бъдат по-забележими и да бъдат по-малко плахи. Други пък се опитват да привлекат повече внимание, да изглеждат по-интересни и да будят уважение.
Качествените парфюми с феромони Ви правят чаровни. Те са като част от грима. Те просто усилват това, което вече съществува. Те работят заедно с химията на тялото Ви за да повлияят на държанието на околните. Въпреки, че феромоните не са магически, те мога да Ви направят по-атрактивни, уверени и надеждни. Готино а?
Качеството е много важно, когато става въпрос за действието на феромоните. Ако вземете продукт с лошо качество, отговорът на въпроса „Действат ли феромоните?” е ясен, но с висококачествени продукти, феромоните наистина действат.

Всеки, който желае добра комуникация с другите хора, без значение с какво се занимава и какво е положението в обществото, трябва да използва парфюми с феромони. 

Те са един магически начин за промяна на режима и настроението на хората, които са около нас. Те са доказани във всички случаи, в които всеки един влиза в контакт с друго човешко същество.

Представяме ви нашата уникална колекция от неповторими аромати, обогатени с феромони. Освободи сетивата си и се отдай на тайнствената сила на феромоните.

Тук ще намерите качествени феромонни парфюми, които наистина действат. Те ще увеличат привлекателността и чара Ви на работа и по интервюта.

Изберете сега вашия парфюм с феромони на ФМ Груп.

 

ДАМСКИ

Натисни ТУК, за да поръчаш

05f - GUCCI - Rush
10f - CHRISTIAN DIOR - J’adore
18f CHANEL - Coco Madmoiselle
23f CACHAREL - Amor Amor
33f DOLCE & GABBANA - Light Blue
81f DONNA KARAN - Be Delicious
97f GUCCI - Gucci Rush 2
98f MEXX - Mexx Woman
101f GIORGIO ARMANI - Armani Code
173f CHRISTIAN DIOR - Hypnotic Poison
413f LANCOME - La VieEst Belle
431f CAROLINA HERRERA-Good Girl
436f PACO RABANNE - Olympea

489THIERRY MUGLER - Alien New!!! 2020

МЪЖКИ

Натисни ТУК , за да поръчаш

43f - Hugo Boss - Energie.
52f - Hugo Boss - Hugo Boss
56f - Christian Dior - Fahrenheit
64f - Giorgio Armani - Black Code
110f - J.P.Gaultier - La Male
134f - Giorgio Armani - Aqua di Gio
135f - BVLGARI - Aqua Pour Homme
457f - PACO RABANNE - INVICTUS
472f - CREED - Aventus
473f - CHRISTIAN DIOR - Sauvage


50мл - 38лв

При поръчка на 2 броя безплатна доставка до офис на Еконт

ВСИЧКО ЗА FM GROUP

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:

Facebook:

http://www.facebook.com/fmworld.bg

Instagram:

https://www.instagram.com/fmworld.bg

Facebook Група:

https://www.facebook.com/groups/FM.Group.Bulgaria/